3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2017./2018.

Vijesti

ŽOK IVANEC U RESTORANU VITA ODRŽAO 2. ODBOJKAŠKU NOĆ

12-06-2018

U organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec u restoranu Vita u Ivancu u petak je održana druga po redu odbojkaška noć na kojoj su bili nazočne igračice i to svih dobnih uzrasta , roditelji i mnogobrojni sponzori-donatori ŽOK –a Ivanec.

Na samom početku prisutnima se obratio Gordan Hudoletnjak, predsjednik kluba koji je zahvalio svim sponzorima i roditeljima bez čije pomoći klub ne bi mogao ostvariti rezultate koje je postigao , a zatim uslijedila video prezentacija o natjecanju svim ekipa kluba i rezultatima koju je odlično iznio Ivan Hrg, trener ženskog odbojkaškog kluba Ivanec.

Natjecateljska sezona 2017./2018. do sada je najuspješnija u povijesti kluba , osvojena su ekipno prva mjesta u Ligi mlađih dobnih uzrasta –mini i mala odbojka , županijska prva mjesta , regionalna druga i treća mjesta , prvo mjesto 2. ekipe u Trećoj Nacionalnoj odbojkaškoj ligi Centar, skupine Sjever i izboran plasman u viši rang natjecanja – u 2.NOL Centar. Prva ženska seniorska ekipa finalist je Županijskog odbojkaškog kupa Varaždin te je osvojila četvrto mjesto u 2.NOL Centar, skupine Sjever i zatim razigravala za poredak od 7. do 12. mjesta u kojoj su nastupile ekipe iz Sjeverne skupine i Južne skupine 2. NOL.

Tri ekipe ŽOK Ivanec nastupile su na završnici državnih prvenstava održanih u Rovinju gdje je najveći uspjeh postigla ekipa najmlađih kadetkinja – mini odbojka, 11-godišnjakinje koje su zauzele 4. mjesto u državi gdje su u utakmici za brončanu medalju poražene od zagrebačkog Medveščaka sa 1:2 u setovima.

Klupskim uspjesima potrebno je i pridodati i uspjeh ekipe djevojčice 5.-6. razreda Osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec koje su na državnom prvenstvu za osnovne škole u Poreču osvojile srebrnu medalju i tako donijele prvu medalju za osnovnu školu sa državnih prvenstava u odbojci. Navedene igračice su također članice ŽOK-a Ivanec tako da je to odraz kvalitetnog rada sa mlađim uzrastima pod vodstvom trenera Ivana Hrga koji je i trener ostalih ekipa kluba .

Druženje je zatim uz pjesmu i ples nastavljeno do kasnih sati.

Foto: Gordana Habek

Za Ženski odbojkaški klub Ivanec Nikola Nišević,dopredsjednik