3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2017./2018.

OS Sisačko moslavačke ž.

Prvi turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci

20-11-2017

Svoju natjecateljsku sezonu otvorile su i odbojkašice do 13 godina prvim turnirom održanim paralelno u Glini i Sunji 18. i 19. 11.2017. U Glini su nastupale ekipe OK Sisak 22. Lipanj, OK Petrinja i OK Vivera Glina. U Sunji su nastupale ekipe OK Sisak Viktorovac 1, OK Sisak Viktorovac 2, OK Sokol i OK Sunja. U Glini su se susrele podjednake ekipe i samo su nijanse odlučivale o pobjedniku. Po četriri boda osvojile su ekipe OK Petrinja i OK Vivera Glina. U Sunji najviše uspjeha imao je OK Sisak Viktorovac 1 sa osvojenih osam bodova. Treba pohvaliti sve ekipe kojesu se u godinu dana izvrsno adaptirale na sustav igre male odbojke (četiri protiv četiri) te domaćine na odličnoj organizaciji turnira. Sljedeći turnir igra se u Sisku 09./10.12.2017.

Bilten broj 1

Drugi turnir Prvenstva SMŽ za mlađe kadetkinje

14-11-2017

Drugi turnir Prvenstva SMŽ održao se paralelno U Sunji i Lekeniku u subotu 11.11.2017. U prekrasnoj sportskoj atmosferi uz veliki angažman domaćina da se sve odvije u najboljem redu odigrano je ukupno osam utakmica.

U Lekeniku najviše uspjeha imao je OK Sisak Viktorovac sa dvije pobjede, a OK Vivera Glina i OK Pešćenica ostvarile su po jednu pobjedu. U Sunji naviše uspjeha imao je OK Sisak Galdovo također sa dvije pobjede te Ok Sunja i OK Sisak 22. Lipanj sa jednom pobjedom. Razina igre bila je na puno višem nivou nego na prvom turniru tako da smo mogli vidjeti puno više atraktivnih poena kao i borbenosti svih ekipa. Najveći dobitak ove lige su zadovoljna dječja lica s puno upita o tome kada i gdje se opet igra. Sljedeći turnir igra se 02.-03.12 u Sisku gdje će biti prisutno svih osam ekipa.

Bilten broj 2

OK Sunja učvrstila vodeću poziciju 3. NOLC - Jug

06-11-2017

U derbiju trećeg kola 3. Nacionalne odbojkaške lige, Regije Centar-skupine Jug, sastale su se dvije neporažene ekipe iz prva dva kola, OK Sunja i OK Ogulin. OK Sunja je nakon prva dva kola bila vodeća bez izgubljenog seta i s bodom prednosti ispred gostujuće ekipe. Kako stvari stoje odbojkašice Sunje su na dobrom putu ostvariti svoj najveći plasman otkad igraju ovaj rang natjecanja, pobjedivši izravne konkurentice iz Ogulina rezultatom 3-0 u setovima (25-8, 25-17, 25-21). Na taj način su si osigurale četiri boda prednosti nad svojom konkurencijom. Sunjanke u prva dva seta nisu niti jednog trenutka dozvolile gošćama da se rezultatski približe, dok su se u trećem setu probudile tek kod rezultata 18-20 za gošće i okrenule i treći set u svoju korist. Ovom derbiju je prisustvovao i sam dopredsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza g. Željko Jurčević koji je bio zadovoljan prikazanom igrom. Sljedeće, četvrto kolo OK Sunja ide na neugodno gostovanje kod OK Feniks 2.

PRVI TURNIR PRVENSTVA SMŽ ZA MLAĐE KADETKINJE

31-10-2017

Prvenstvo SMŽ za mlađe kadetkinje započelo je paralelnim turnirima 28.10. 2017. u Glini i 29.10. 2107. u Popovači. Na prvenstvu sudjeluje čak osam ekipa, gotovo iz svih klubova sa područja županije.

U odličnoj organizaciji već iskusnih domaćina odigrano je ukupno osam utakmica. Najviše uspjeha sa po dvije pobjede imale su ekipe OK Sisak Viktorovac, OK Sisak Galdovo te OK Sunja. S obzirom na početak prvenstva igra je bila na zavidnom nivou. Sve ekipe su pokazale veliku borbenost i volju za natjecanjima. Sljedeći turnir igra 12./13.11. 2017. paralelno u Lekeniku i Sunji.

Bilten broj 1

Utakmica skupine JUG

23-10-2017

Nekoliko fotografija sa odigrane utakmice 1. kola između OK Pešćenice i OK Ogulina.